Kesätunnelmaa

Siirry alas

Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 3:56 am

Tarinan nimi: Kesätunnelmaa
Päähenkilö(t): Omat ja muidenkin piirtäjien hahmoja...
Ikäsuositus: K13-K15
Tekijän huomautus: Nykyaikaa käsittelevä tarina...
________________________________________________________________________
1. Luku

Kesä oli alkanut muutama viikko sitten. Ihmiset pyörivät kaupungin kaduilla ja nauttivat kahviloiden tarjonnasta. Lempeä tuuli puhalsi kaupungin yli tuoden helpotusta hetkeksi auringon tuomaan kuumuuteen.

Yhden kahvilan terassilla Shirai oli nauttimassa jäistä mehua ja selaillen lehteä aurinkolasit otsalla. Nauravia tyttölaumoja käveli kahvilan ohitse. Shirai nosti toista silmäkulmaansa ja hymähti moiselle. Hän joi mehunsa loppuun ja nousi pöydästä laittaen lasit silmilleen ja lähti kävelemään kaduille.

Aikansa kierreltyään kaduilla Shirai huomasi tutun nokkasiilin katoksen alla varjossa seisomassa. Shirai käveli tämän luo.

"Moikka Arzhel", Shirai tervehti naama nollalukemilla. "Moi", Arzhel vastasi hieman tympääntyneenä.

"Mikä on?" Shirai kysyi. "Liian kuuma." Arzhel vastasi pyyhkien hikeä otsalta. Olihan se aika kuuma tällä hetkellä Shirainkin mielestä ja katsoi taivaalle.

Poikien jutellessa joku huusi heidän perään. He katsoivat kummissaan ensin toisiaan ja sitten äänen suuntaan. R.D juoksi heitä kohti innoissaan kättään heiluttaen.

"Eikö sun ole kuuma?" Arzhel kysyi tympääntyneenä keliin. "Miksi olisi?" R.D kysyi hymysuin. Hiki kertoi ihan muuta ja R.D pyyhkäisi otsaansa.

"Oliko sulla asiaakin?" Shirai kysyi aurinkolasiensa takaa R.D:ltä. R.D napsautti sormiaan. "Olihan mulla. Tässä." R.D ojensi värikkäitä paperilappuja Arzhelin ja Shiraille. Pojat katsoivat kummastellen saamiaan lappuja.

"Kutsu rantabileisiin?" Arzhel katsoi kysyvästi R.D:tä.

"Ajateltiin muutaman kaverin kaa pitää hauskaa yhdessä ja tämmöinen idea tuli esiin." R.D selitti. "Tulkaa ihmeessä. Siellä tulee olemaan hauskaa." R.D jatkoi ja riensi sitten mopolleen jatkamaan kutsujen jakamista. Pojat eivät kerinneet kysyä, keitä muita olisi tulossa. Arzhel katsoi paperin toiselle puolelle. Pieni kartta "bilepaikalle".

"Tuolle järvelle pääsee aika helposti bussilla." Arzhel totesi Shiraille, joka katsoi hiljaa omaa kutsuaan mietteliäänä. "Uimahousut tai shortsit pakollinen." Arzhel jatkoi lukien ääneen. Shirai hätkähti.

Toisaalla Olivie oli Noran kanssa vaatekaupassa.

"Etkö kuullut mitä sanoin. En suostu!" Nora huusi Olivielle suutuksissaan pukukopin suulta. "Mitä vikaa on T-paidassa?!"

"Se ei ole hiemaiseva." Olivie vastasi selailen vaatteita henkareissa. "Kokeille tätä." Olivie sanoi hymyilevänä ojentaen Noralle mustia olkaimettomia bikineitä. Nora otti ne vastaan nolostuneena ja sulkeutui koppiinsa. Olivie hyräili odotellessaan ja katseli lisää vaaterekkejä.

"No? Onko ne jo päällä?" Olivien kysyi muutama vaatekappale sylissään. Jotain muminaa kuului vastaukseksi. Olivien siirsi hieman syrjään pukukopin verhoa.

"Sehän istuu." Olivie virnisti häpeissään ja noloissaan olevalle Noralle. Nora mulkaisi Olivielle. Että hänen pitikin olla paikalla, kun Rhea ja Emma toivat sen kutsun sinne rannalle. Hän innostui täysin.

"Kokeilepas nyt näitä niiden päälle." Olivie ojensi muutamaa toppia ja shortseja selvästi ilkikurisena. Nora katseli hieman pyörien paikallaan päällään olevia mustia bikineitä.

"Ehkä jokin muu kuin musta olisi parempi." Nora sanoi vaivautuneena.

"Höpsis, tuo on mainio väri. Kokeile nyt näitä." Olivie huolettomana heilautti kättään ja sulki pukukopin verhon. Nora katseli vieroksuen Olivien antamia vaatteita kädessään. Jotakin oli valittava, muuten hän ei pääsisi sataan vuoteen siitä kopista. Kaikki topit oli mustia ja shortsit erittäin lyhyt lahkeisia farkkuja. Oliviella on outo maku, Nora ajatteli huokaisten ahdistuneena.

Lopulta Nora löysi vaateläjästä hieman löysän mustan topin, jossa olkaimet meni kaulan taakse solmien. Sitten vielä ne pahuksen shortsit pitäisi valita. Nora huokaisi ja päätti ryhdistäytyä. Se mikä ei tapa, vahvistaa. Olivie tuli katsomaan uudestaan Noraa ja ilahtui näystä ja nauroi.

"Tuohan näyttää hyvältä." Olivie virnisti, kun Nora katsoi häntä tympääntyneenä. "Kunhan jotakin." Nora mumisi ja katsoi pelistä vaaleansinisiä farkkushortseja.

Hetken päästä Nora oli taas omissa vaatteissaan. Harmaassa T-paidassa ja tummissa verkkarihousuissa. Vaalea kettutyttönen katseli kädet puuskassa ovella, kun Olivie maksoi hänen "ostoksensa" ja juoruili myyjän kanssa. Tuntui olevan hauskaa, kun nauroivat.

Kohta puoli he olivat ulkona ja Olivie antoi ostoskassin Noralle. Nora katsoi kassiaan huolestuneena.

"Paljonko olen velkaa?" Nora kysyi hieman arkana.

"Et mitään." Olivie naurahti. "Kunhan autoin ystävää hädässä." Olivie jatkoi huvittuneena ja nousi punaisen urheiluautonsa kyytiin. "Mene pitämään hauskaa ja metsästämään vihdoin itsellesi poikaystävä." Olivien iski silmää kiusallaan.

"Minä en--" Nora ei kerinnyt sanoa loppuun, kun Olivie käynnisti autonsa ärhäkkään moottorin ja hurjasteli tiehensä.

Nora katsoi suuttuneena ja nolostuneena punaisen auton perään ja tuhahti. Että kehtaakin, Nora ajatteli mielessään ja huokaisi. Oli liian lämmin riehumiseen. Nora otti ryppyisen kutsun taskustaan. Siis perjantaina puolesta päivästä ilta myöhään. Ja tänään on maanantai. Nora vilkaisi kelloaan ja kauhistui. Hän survaisi kassin reppuunsa ja lähti juoksemaan kuntosalille. Hän on myöhästymässä salivuoroltaan.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 3:59 am

2. Luku

Perjantaihin oli enää pari päivää ja valmisteluja piti tehdä, kuten pari ruokalajia. Nuorisoasuntoloissa riitti vipinää, etenkin yhdessä keittiössä.

"R.D, ei. Puhe oli tulisesta kastikkeesta, ei palavasta!" Michelle Daeh, Caenin pikkusisko tuhahti hieman harmistuneen suutuksissa ja katsoi kärvennyttyä kastiketta. "Ja muistaakseni sanoin viini enkä viina!"

"Enhän minä erottanut niitä pulloja toisistaan." R.D puolustautui. Michelle katsoi epäilevästi oranssia siilipoikaa kädet vyötäröllä.

"Miksi siellä oli edes viinapullo, herra Alaikäinen?" Michelle kysyi. R.D katsoi kiinnijääneenä muualle. "Aarh, en varmaan halua tietääkään." Michelle turhaantui. R.D katseli viinapulloa pöydälle. Hän oli saanut lahjaksi joltain pilana ja työntänyt sen sitten jonnekin kaappiin. Että nyt pitikin päästä unohtumaan.

"Olisi sittenkin pitänyt odottaa Emman paluuta", aavikkokettutyttö voivotteli.

Ovella avain meni lukkoon ja Rhea ja Emma astuivat sisään. Tytöt haistoivat kärventyneen kastikkeen ja katsoivat toisiaan ihmetellen. Michelle ilahtui heidän tulosta ja leikkimäisesti itkien juoksi tyttöjen luo halaamaan heitä.

"Ihanaa kun tulitte vihdoin. R.D on kävelevä kaaos." "Se oli vahinko." R.D huusi keittiöstä. Rhea nauroi vatsaa pidellen. Se oli siis sen hajun syy. Emma taas katsoi pahoillaan R.D:tä, joka seisoi keittiön ovella mököttämässä essu päällä.

"Emma, olisitko kiltti ja tulisit keittiöön kanssani?" Michelle kysyi hymyilen siniseltä siilitytöltä. Emma nyökkäsi. "T-toki." Emma otti R.D:n ojentaman essun kiitäen ja meni keittiöön Michellen kanssa tekemään uuden kastikkeen.

"Saitteko sen asuntovaunun?" R.D kysyi Rhealta. "Kyllä, kiitos erään herrasmiehen, joka suostui kuskiksikin." Rhea käveli keikkuvin jaloin olohuoneen sohvalle ja otti mukavan asennon.

"Kenet?" R.D kyseli uteliaana. "Näet sitten." Rhea vastasi silmää iskien. Siilipoika rapsutti niskaansa. Hänen vatsansa kurisi. R.D riensi keittiöön jääkaapille katsomaan onko mitään hyvää.

"Ai niin, R.D. Voisitko hakee makkarat ja pihvit lihakaupasta?" Michelle kysyi ruuanlaiton lomassa.

"Nytkö?" R.D kysyi katsoen Micheliä pahaa aavistavalla -ilmeellään. "Nyt." Michelle hymyili aurinkoisesti. "Enkö saa ensin syödä." R.D mankui. "Heti kun olet käynyt hakemassa ne. Ne on valmiiksi maksettu. Pitää vain noutaa."

R.D lähti nuristen ovesta ulos. Rhea katsoi huvittuneena selkänojan takaa ja piiloutui takasin selailemaan lehteä. Hän kuitenkin kyllästyi nopeasti siihen ja tepsutteli sitten keittiön ovelle.

"Ihana tuoksu lähtee täältä." Rhea totesi tytöille ja haisteli ilmaa. Emma sekoitti nesteitä pannulle ja Michelle pilkkoi valkosipulia ja chiliä. Rhea katseli hetken hiljaa tyttöjen ruuanlaittoa.

"Oletko varma, ettet pääse tulemaan perjantaina, Michelle?" Rhea kysyi hieman suu mutrulla.

"Olen. Sille päivälle oli valmiiksi muita suunnitelmia, mutta ainakin voin auttaa teitä nyt." Michelle hymyili. Rhea nauroi ja nojautui kummankin tytön olkapäähän. "Niinpä."

R.D astui ulos lihakaupasta muutaman muovikassin kanssa. Nyt pitäisi rientää takaisin asuntolaan, ettei lihat pilaantuisi tässä lämmössä. Lihakaupassa oli ollut mukavan viileää ja nyt oltiin ulkona helteessä. Hetken päästä ovi paukahtikin ja R.D nakkasi lihat pusseineen jääkaappiin. Hän oli läkähdyksissä nälästä ja kuumuudesta. Häntä huudettiin olohuoneeseen. Siilipoika raahautui sinne ja näki pöydällä jäätelö annoksen ja syöksyi sen kimppuun. Eikä mennyt aikaakaan, kun kulho oli jo tyhjä. Tytöt nauroivat pojan jäätelöviiksille, Emma tosin punasteli enemmän kuin nauroi. R.D pyyhkäisi kädellään viikset pois ja naurahti itsekin.

"Onko grilli huollettu, R.D?" Rhea kysyi ilkeästi hymyillen. R.D jähmettyi. Michelle pudisteli päätään ja voivotteli mielessään. Onnistuukohan tämä sittenkään. Oli enää pari päivää aikaa.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:02 am

3. Luku

Koitti perjantai aamu. Aamu oli mukavan viileä viedä tavarat rannalle odottamaan hetken alkua. Rhea katseli asuntolan ikkunasta heidän vuokraamansa asuntovaunun tuloa nojaten kyynärpäillään ikkunalautaan. Emma ja R.D pakkasivat ruokatavaroita kylmälaukkuihin ja muita tavaroita omiin laatikkoihin. Rhea odotteli edelleen pakkaamansa vaatesäkkinsä kanssa, jossa oli myös Emmalle ja R.D:lle rantavaatteet ja pyyhkeet.

Pian lavallinen Ford pyrähti pihalle vaunu perässään ja tööttäsi. Rhea innostui ja huusi muille kyydin ja vaunun saapuneen. Rhea meni edellä hyppien kuin karitsa, kun Emma ja R.D tulivat perässä rauhallisemmin tavaroita kantaen. R.D sai nyt viimein tietää kuka oli suostunut heidän kuskiksi. Siilipoika katsoi melkein silmät pyöreinä kummissaan auton oven kiinni paiskanneen pesukarhua.

"Tulithan sinä vihdoin, Neron. Aloin jo huolestua." Rhea leikkisästi torutteli. Neron nauroi.

"Aamuruuhka ja sorsapesua hidastelivat matkalla tänne." Rhea nauroi vitsille ja R.D tuhahti.

"Kumminkin nukuit pommiin." Neron naurahti R.D:n kommentille ja avasi sitten asuntovaunun oven.

"Haluatte varmaan laittaa tavaroita jääkaappiin ja pakastimeen."
R.D meni mutisten vaunun sisälle Emma ujosti perässä kävellen mehujen ja limsojen kanssa. Rhea opasti Neronia hakemaan loputkin tavarat heidän asunnostaan.

Rhea ja Emma tarkistivat listan kanssa, että kaikki oli mukana ja kohta puolin he olivat matkalla järven rannalle. Rhea ja Neron istuen Fordissa, Emma ja R.D asuntovaunussa. Pian he kääntyivät metsäpolulle, josta auto vaunuineen mahtui kevyesti kulkemaan. Tie oli kyllä vähän pomppuinen. Asuntovaunussa ei ollut kunnon turvavöitä, joten Emma ja R.D pitivät parhaansa mukaan jostain kiinni. Yhden pompun aikana Emman ote kirposi. Emman olisi voinut käydä pahastikin, jos R.D ei olisi ollut valppaana ja ottanut Emmasta tukevasti kiinni kainaloista käsivarrellaan. Emma ei heti tajunnut olevansa melkein R.D:n sylissä.

"Oletko OK?" R.D kysyi hieman huolestuneena. Emma punastui täysin eikä katsonut suoraan R.D:hen.

"O-olen kyllä. Ki-ki-kiitos." Emma punastuneena vastasi. Siilipoika katsoi kummastuneena tytön käyttäytymistä.

Auto pysähtyi. R.D katsoi vaunun ikkunasta ulos.

"Vihdoin perillä!" R.D huusi innostuneena ja syöksyi vaunun ovesta ulos juoksemaan hiekkarannalle.

Emma astui varovasti ulos. Hänellä oli vielä punaa poskillaan äskeisen välikohtauksen takia. Rhea nauroi R.D:n innolle.

"Kuin lapsi Jouluna", Neron totesi huvittuneena.

Rhea astui autosta ulos ja huomasi Emman seisovan hiljaa vaunun oven edessä. Gepardityttö katsoi hetken hiljaa siilityttöä ennen kuin tepasteli kädet selän takana tämän luo. Emma oli vain hiljaa katsoessaan järvelle päin eikä huomannut Rhean tulevan vierelle

"Kaikki hyvin?" Rhea kysyi utelias ilme kasvoillaan. Emma hätkähti.

"On" Emma vastasi varovasti.

"Taisit olla muissa maailmoissa. Miten matka sujui vaunuissa R.D:n kanssa?" Rhea virnisti. Emma helähti punaiseksi. Miten hän muka voisi tietää? Vai oliko tuo vain sattumaa? Jotakin pitäisi vastata. Rhea odotti kiusaava hymy kasvoillaan.

"Hy-hyvinhän se." Emma vastasi punastuneena. Rhea nauroi ja antoi asian olla. Toistaiseksi.

Neron ja R.D nostivat isoa, metrin pituista grilliä auton lavalta. R.D vilkaisi hetken maisemia. Laakea järvi, pehmeää hiekkarantaa monta kymmentä metriä. Puinen lava vasemmalla puolella ja sen lähellä virtalähde metsän rajassa. Heinikkoa ja ruohikkoa oli läntti siellä täällä ja järven nuotio toisella puolella rantaa. Tämä ranta oli suosittu juhlinta paikka, etenkin juhannuksena.

"Onneksi saatiin viranomaisilta lupa rannan käyttöön. Eipä tule muita tänne häiritsemään." R.D totesi.

"Joo, mutta ojentaisitko vihdoin ne kaasupullot." Neron tokaisi rauhallisesti. R.D mulkaisi Neronia ja nosti sitten raskaita kaasupulloja Neronille. Tytöt pistivät tarjoilupöytiä pystyyn lähelle lavaa.

Aurinko alkoi lämmittää puuhissa olevia ja koristelu oli vain jäljellä. Vain muutama tyylikäs lyhty naruille roikkumaan valmiiksi iltaa varten. Tiiroja lensi järven yllä kalastamassa pikkukaloja ja kohta olisi keskipäivä. R.D varmisteli grillin ja kaiuttimien toimimisen ja käväisi asuntovaunusta hakemassa kylmäkassit, jossa oli juotavaa ja syötävää. Kohta kutsuttujen pitäisi tulla. Tytöt menivät vaihtamaan vaatteita vaunuun ja pojat olivat nojailemassa puita vasten shortseissaan. Neronilla maastonvihreät, R.D:llä punaiset, jossa oli keltaiset raidat resorissa ja lahkeissa.

Tytöt tulivat ulos. Ensimmäisenä ulos tuli Rhea. Tyylikkäät tummat sandaalit oli sidottu hieman nilkan yläpuolelle. Lantiota peittävä kirjava kietaisuhame piilotti vielä hänen uima-asunsa alaosaa, mutta viininpunaiset bikinit, jossa olkaimen meni ristiin etupuolelta niskan taakse, näkyivät. Näkymän vielä kruunasi tytön punaisissa hiuksissa, korvan taakse asetettu oranssi trooppisen kukan näköinen hiuskoriste ja toisessa kädessä oleva rannekoru. Pojat katsoivat melkein silmät pyöreinä, mutta yrittivät peittää sen, tai ainakin R.D.

"Hawajin jumalatar on astunut keskuuteemme." Neron imarteli ja antoi suukon Rhean kädellä. Rhea naurahti. R.D pyöräytti silmiään.

Silloin Emma astui varovasti esiin vaunun oviaukolle sinisessä lyhyehkössä hameessa ja sievässä topissa, jonka hieman leveää kaula-aukkoa koristi kirjava röyhelö. Hänen vaaleansinisestä kukkaisesta uimapuvusta näkyi olkaimet. R.D katsoi hetken hiljaa Emmaa.

"Näytä sievältä, Emma." R.D hymyili leveästi. Emma helähti taas punaiseksi, mutta ei sentään niin paljon kuin silloin vaunussa. Emma ei oikein saanut sitä mielestään. Violetti siilityttö nielaisi.

"Kiitos, R-r.D." Emma vastasi ja niiasi arasti.

Neron oli mennyt Rhean kanssa laittamaan jotain kesätunnelmaista musiikkia soimaan tuomistaan kaiuttimista. Pian alkoi olla aika.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:04 am

4. Luku

Samaan aikaan bussi oli jättänyt Shirain ja Arzhelin päätepysäkilleen lähelle metsäpolun päätä. Pojilla oli kummallakin oma putken omainen olkalaukku olallaan. Mitä laukuissa oli? Varmaan joitain rantakamppeita ja bussirahaa. Shirai laski aurinkolasit silmilleen otsaltaan ja seisoi hiljaa paikallaan. Arzhel etsi metsäpolkua ja löysi sen ja viitoitti sitten tummaa siilipoikaa liikkeelle.

He kävelivät hiekkaista ja paikoin kivistä polkua pitkin kohti järven rantaa. Lehti- ja havupuut ympäröivät poikia ja varvikot yrittivät välillä vallata reittiä. Arzhel potki välillä käpyjä tieltään, kun Shirai taas käyskenteli vaan. Heitä ympäröivä luonto oli rauhallinen, mutta ei hiljainen. Lintujen laulu kaikui ja välillä saattoi kuulla tikan päristävän kelopuuta jossain ja oravien nahistelevan keskenään.

Vähän aikaa käveltyään, he näkivät jotain valkoista puiden lomassa edessäpäin. Pian he kuulivat tuttuja ääniä ja tunsivat tuulen vireen kasvoillaan. He olivat perillä. R.D huomasi poikien seisovan vaunujen vieressä ja tervehti heitä isoon ääneen. Arzhel heilautti kättä naama peruslukemilla. Shirain oli vain hiljaa. Rheakin oli huomannut pojat ja riensi Shiraita halaamaan.

"Mukavaa kun tulit Shirkku." Rhea toivotti tervetulleeksi ja kädet oli pojan kaulalla.

"Jooh. Päästäisitkö irti?" Shirai melkein murahtaen kysyi. Rhea nyrpisti nenää pojan tylylle kommentille, mutta hymyili taas ja päästi irti.

"Mukava nähdä sinuakin Arzu." Rhea näpäytti nokkasiilen nenää. Arzhel mulkaisi ja hieroi nenäänsä. "Kiitos." Arzhel mutisi.

Shirai katsoi rannan ympäristöä. Hän näki laiturinkin. Siili sai kylmiä väreitä ja näki sitten Neronin. Hän tympääntyi. Äkkiä heidän takaa kuului kahinaa ja oksien katkeilua. Rio tuli esiin pusikosta ja tervehti.

"Tulinko myöhässä?" Rio kyseli muilta. "Et todellakaan kultapoju <3" Rhea lirkutteli ja hyppäsi vaaleansinisen siilipojan niskaan.

"Sinä?" Rio joutui paniikkiin. Hän ei tiennyt punatukkaisen läsnäolosta. R.D kehotti Rheaa päästämään irti. Rhea päästi suu mutrulla ja muka loukkaantuneena käveli reippain askelin pesukarhun luo. Rio kiitti R.D:tä huojentuneena. R.D taputti olalle.

"Keitä vielä pitäisi tulla?" Rio kysyi R:D:ltä hengittäen raskaasti. R.D rapsutti mietteliäästi ohimoaan.

"Ainakin--" Auton tööttäys keskeytti R.D:n lauseen. Punainen Ferrari oli pysähtynyt asuntovaunun taakse. Olivie oli tullut paikalle autollaan, mutta miksi ja keitä oli hänen seurassaan.

"Olkaa hyvä tytöt" Olivie nauroi ratin takana. Tytöt kiittivät ja hyppäsivät kyydistä. Rika ja Yuno tervehtivät tervehtivää R.D:tä, joka käveli tyttöjä vastaan, Rio hieman taaempana. Sitten R.D ja Rio huomasivat vielä jonkun istuvan Olivien vieressä. Pojilla lopahti suut auki, kun huomasivat, kuka se oli. Olivie naurahti poikien ilmeille. Oravaneiti käynnisti autonsa ja antoi poskisuukon seurassa olevalle Leonardolle.

"Pitäkää hauskaa pikkuiset." Olivie huusi rannalle olevalle porukalle ja alkoi peruuttaa pois paikalta. Pojat katsoivat toisiaan hiljaa ällikältä lyötynä.

"Miten he--", pojat lausuivat yhteen ääneen ja keskeyttivät sen takia. Kohta he nauroivat ja palasivat muiden luokse. Yuno tervehti Shiraita.

"Shishi! Sinäkin olet täällä!" Yuno halasi kevyesti tummaa siilipoikaa.

"Yunooh." Shirai vaivautuneena ja nolostuneena lausui. Osa joukosta hieman nauroivat hiljaa.

"Missäs Vaeltaja?" R.D kyseli. "Hän tulee myöhemmin illalla." Rhea vastasi ja katsoi vihjailevasti poikaa. "Ai niin." R.D osoitti ohimoaan sormellaan muistaessaan, ettei Vaeltaja siedä paljon auringon valoa.

Kello alkoi olla jo yksi ja kylmiä juomia oli otettu esille. R.D ja Rio juttelivat keskenään, Yuno Emman kanssa ja Rhea, Rika ja Neron tanssahtelivat hieman. R.D vilkaisi kännykkänsä kelloa.

"Eikö Noran pitäisi tulla?" R.D huusi Rhealle.

"Ainakin Olivien mukaan. Ja erään toisenkin" Rhea huusi takaisin hihittäen. R.D ihmetteli vastausta.

"Kenen toisen?" R.D huusi taas. "Kutsuitko sinä jonkun omin päin, Rhea?" R.D jatkoi katsoen Rheaa toruvasti. Rhea vain nauroi.

"Mitä enemmän porukkaa, sen parempi." Rhea vastasi huutaen takaisin. R.D hymähti ja mököttikin hieman. "Kyllä se saisi pysyä hyvissä rajoissa." oranssi siilipoika mutisi.

Mutta mitäs vakava kaksikko on puuhannut tämän ajan. Katsoen kummastuneena äskeistä? Todennäköisesti. T-paidat olivat lähteneet päältä Rhean "pyynnöstä" ja nyt he nojailivat puuhun juoden kylmää mehua. Rika tuli hakemaan poikia tanssimaan.

"Mitäs yrmynaamat täällä seisoo?" Rika kysyi nauraen. "Kohta tekin jähmetytte siihen kuin puut, jos ette pistä vipinää kinttuihinne" jatkoi hyeenatyttö vitsailen.

"Haa haa." Arzhel muka nauroi ja sain sitten rantapallosta päähän. Nokkasiili ihmetteli mistä se tuli ja katsoi kysyvästi Rikaa. Tyttö pudisti päätään viattomana. Pian selvisi syy.

"Anteeksi, pallo lensi vähän." Emma tuli hakemaan palloa, jota hän ei ollut saanut kiinni Yunon heittäessä hänelle. Nokkasiili sanoi jotain anteeksipyynnön hyväksymiseksi ja Emma kumarsi ja lähti takaisin heittelee palloa Yunon, R.D:n ja Rion kanssa.

Rhea tanssahteli Neronin kanssa, mutta häntä alkoi pikku hiljaa pänniä. Nora ja eräs toinen ei ollut tullut vieläkään paikalle.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:07 am

5. Luku

"Miksei he jo tule?" Rhea hieman ärähti ja lopetti tanssimisen Neronin kanssa. "Emme voi aloittaa ilman heitä", gepardityttö jatkoi suu mutrulla.

Samalla alkoi kuulua pärinää. Ensin se oli vaimeaa. Sitten se koveni ja koveni ja lopulta iso moottoripyörä, sivuvaunulla varustettuna, ilmestyi rannan ja metsän rajalle kovaa jarruttaen. Kaksi henkilöä ajohaalareissa istuivat pyörän selässä, takimmainen pitäen ajasta kiinni vyötärön kohdalta. Matkusta nousi kyydistä kiukkuisen oloisena ja huusi jotain toiselle. Kuski ei tuntunut olevan moksiskaan. Vaikutti jopa nauravan. Muut katsoivat ihmetellen kaksikkoa.

"Nora?" R.D kysyi uskoessaan tunnistavan äänen. Vielä kypärä päässä oleva henkilö käänsi päätään pojan suuntaan ja otti kypäränsä sitten pois. Matkustajan kasvot paljastuivat. Vaalea kettutyttö ravisteli päätään, että musta latvaiset lyhyet vaaleat hiukset pöyhistyisivät hieman kypärän jäljiltä.

"Minäpähän se." Nora vastasi lopulta hieman hymyillen vielä ärsyyntyneenä ja ravisti vielä hiuksiaan kädellään, että ne olisi mukavan sekaisin.

Mutta kuka toinen tulija oli? Hän ei ainakaan näyttänyt olevan lähdössä. Rhea virnuili, arvaten varmaan kuka hän oli. Kuskikin otti nyt kypäränsä pois. Sehän oli Caen, joka naureskeli hiljaa itsekseen ja virnuili hieman.

"Mikä teillä kesti?" R.D tokaisi hieman. Nora availi ajohaalarinsa vetoketjua.

"Hän, ajoi harhaan. Ja todennäköisesti vielä tahallaan", Nora vastasi painottaen tiettyjä sanoja ja katsoi Caenia kiukkuisena ja tämä vain nauroi.

"Oli vaikeaa keskittyä, kun olit pannut sievät kätesi niin tiukasti ympärilleni", aavikkokettu virnuili ja katseli viekkain silmin Noraa. Nora hermostui siitä.

"Sinähän täytit sivuvaunun kamppeilla, etten mahtunut muualle istumaan kuin vain selkäsi taa!" Nora huusi hieman nolostuneena. Vai oliko se punastumista? R.D yritti rauhoitella tilannetta.

"Kumminkin olette nyt täällä, joten rauhoitutaan nyt ja pidetään hauskaa aikaa yhdessä." Rhea toitotti iloisena. Nora murahti hieman.

"Sinä siis kutsuit hänet?" Nora kysyi rauhallisena, mutta vakavana Rhealta osoittaen Caenia peukalollaan selkänsä taakse.

"Varmistin vain, että tulet." Rhea hihitti. "Mikä on sen parempi tapa varmistaa kuin kutsua myös jo kutsutun kämppis." Rhea jatkoi iskien silmää. Nora pyöräytti silmiään.

"Vai niin." Nora vastasi ja alkoi riisua avattua haalaria pois päältä. Siinä alkoi tulla aika kuuma. Rhea katseli haalarin alta paljastunutta Noran asustusta.

"Uusi tyyli sinulla." Rhea virnuili ja Nora kosketti hipaisten korvaansa ja niskaansa hieman nolostuneena. Niin, Norahan ei yleensä pukeudu kovin naisellisesti. Miesten vaatteita mieluummin käyttää. Korujakin oli yleensä vain vähän. Ketju kaulassa tai rannekoru ja lävistys silmä kulmassa. Nyt oli punanruskehtava, pienistä puuhelmistä tehty rannekoru vasemmassa ranteessa.

"Olivien vika." Nora tuhahti ja heitti haalarit Caenin niskaan, kun tämä oli vielä riisumassa omaansa. Rhea naureskeli näylle, mutta myös muistellessaan, kun oli antanut kutsun Noralle ja Olivie oli silloin paikalla.

Caen oli saanut haalarit pois päältään ja oli enää vaaleanruskeissa väljissä shortseissaan. Caen venytteli niskaansa ja käveli kohti rantaa Noran ja Rhean perässä päästäen tyytyväistä hymyään. Nora taas oli hieman ahdistunut. Hän ei ole tottunut olemaan niin vähissä vaatteissa. Shirai ja Arzhel nojasivat edelleen samaa puuta vasten, kun kolmikko käveli ohi. Pojilla meni hieman mehua väärään kurkkuun, kun näkivät Noran. Napakettu huomasi pojat ja jäi tervehtimään heitä nolo hymy kasvoillaan. Caen katsoi virnistäen poikia seuraten samalla Rheaa. Heidän ilmeet huvittivat häntä.

"Nora? Sinä--" Arzhel kerkesi aloittaa, kun Nora keskeytti: "Juu juu. Näytän oudolta. Tämä ei ollut mun valinta." Shirai huokaisi hiljaa.

Caen oli tervehtimässä muita rannalla olevia. Rikaa ja Yunoa ja muita tyttöjä imarrellen, jätkiä hän tervehti toverillisesti. Neron heitti kylmäkassista limutölkin Caenille. Tölkki suhahti sitä avatessa ja vettä tiivistyi tölkin kylmälle pinnalle pisaroina. Musiikki soi lavalla ja lokkeja lensi taivaalla muutaman hattarapilven seurana.

"Milläs aloitellaan?" R.D kysyi Rhealta. Punatukkainen mietti hetken.

"Ehkä vesikisoilla, kun vielä on aurinko ylhäällä", gepardityttö vastasi.

"Eli siis laiturihypyt ja rantapalloa vedessä?" siilipoika jatkoi. Rhea nyökkäsi iloisesti hymyillen.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:09 am

6. Luku

Pian porukka jaettiin kahteen joukkueeseen. Ensimmäiseen joukkueeseen menivät Nora, Yuno, Shirai, Azhel, Rika ja Caen. Toiseen menivät Rhea, Neron, Rio, Emma ja R.D.

"Mikä olikaan homman nimi?" Shirai kysyi tympääntyneen näköisenä.

"Rantapalloa rantavedessä", Rhea lirkutteli ja nipisti hieman Shirain poskea. "Ja tyttöjen kannattaa ottaa päällysvaatteet pois, jos ei halua niiden kastuvan." Rhea jatkoi kiusoitteleva ilme kasvoillaan. Shirai hieroi poskeaan ja murahti.

"Eikö se ole epäreilua, kun toisella joukolla on yksi pelaaja enemmän?" R.D huomautti.

"Heillä on sitten vaihtopelaaja." Rhea vastasi huolettomana.

Shirai ilmoittautui ensimmäiseksi vaihtopenkille. Rhea ja R.D laittoivat köyden verkoksi kellumaan veden pinnalle. Matalimmillaan vettä oli vähän yli nilkkojen ja syvimmillään polviin. Eli vaikeusastetta löytyy.

Tytöt vähensivät vaatekerrostaan. Nora epäröi jonkin aikaa riisua toppia ja shortsejaan. Lopulta vaalea tyttö ärähti hiljaa itsekseen ja otti ja heitti vaatteet päältään ja käveli päättäväisesti veteen. Shirai istui rannalla, kun Nora käveli ohi ja jäi tietämättään katselemaan pitemmäksikin aikaa napakettutyttöä ja hänen mustia olkaimettomia bikineitä. Sitten joku kysyi häntä. Shirai säpsähti ja katsoi kysyjän suuntaan.

"Niin?" Shirai kysyi takaisin.

"Mitä katsoit?" Arzhel kysyi.

"En mitään." Shirai kääntyi järvelle päin ja asetti aurinkolasit silmilleen.

Ruskea nokkasiili katsoi hetken kummastellen siilipoikaa ja kohautti harteitaan ja lähti kahlaamaan. Rhea venytteli ja hieman roiski vettä kädellään Rion ja Neronin päälle kiusallaan. Gepardityttökin huomasi Noran rohkean bikinivalinnan ja virnisti.

"Toi taitaa olla Olivien käsialaa. Hyvä valinta." Rhea huusi virnuilen Noralle, joka ei vastannut, vaan seisoi hiljaa nolostuneena kädet pidellen olkapäistä. Korvatkin luimistuivat. Caen naureskeli tytön takana huvittuneena. Arzhel taasen pyöräytti silmiään.

"Joko aloitettaisiin vihdoin?" Arzhel hieman murahti.

"Sopisi minullekin." Rika vastasi hymyillen keinahdellen paikallaan yksinkertaisissa olkaimellisissa valkoisen ja pinkin värisissä bikineissään. Yunokin hoputteli pelin aloittamista.

R.D otti pallon ja hymyili juonittelevasti. Hän pyöritteli kirjavaa lentopalloa muistuttava rantapalloa käsissään ja keinahteli paikallaan arvioiden iskun voimaa ja niin edespäin. Vihdoin lopulta oranssi siilipoika heitti pallon ilman ja iski siihen avoimella kämmenellään köyden toiselle puolelle kohti vastustajia.

"Hei, Nora!" joku ehti huutaa, kun napakettutyttö ei ollut oikein hereillä.
Sen sijaan, että hän olisi lyönyt pallon takaisin, hän saikin osuman otsaansa. Nora oli ihmeissään, kun ei ollut tarkkana. Pallo kuitenkin lensi takaisin aloittajan puolella Emmalle, joka onnistui juuri ja juuri lyömään takaisin.

Peli alkoi sujua ja jopa Arhel naurahti välillä. Peli on ollut tasainen ja pelaajat vuorotellen kaatuivat veden vastuksen takia. Muutama oli kyllä säästynyt täydelliseltä kastumiselta. Shirai, Rhea ja Nora olivat onnistuneet olla kaatumatta. Tähän asti. Arhel vuorostaan istui nyt rannalla auringon lämmittäessä märkää nokkasiiltä. Ruskea poikkeli katseli peliä, ja Shiraita, joka ei tuntunut nauttivan varsin lämpimästä vedestä. Violetti siilipoika ei ollut kovin innostunut pelistäkään, mutta yritti silti parhaansa lyödä palloa takaisin sinne, mistä tulikin.

Rhea oli aloitus vuorossa. Tyttö pisti pallon ilmaan ja se lensi hyvin. Nora oli valmiina torjumaan pallon. Napakettu astui pari askelta taaksepäin ja hyppäsikin yltääkseen lyömään takaisin. Hän ylsi palloon, mutta taisi yrittää liikaa. Nora tunsi kaartuvansa taaksepäin ja valmistautui joutuvansa veden alle. Olihan vettä polviin asti hänen kohdallaan.

Mutta Nora ei kaatunut, ainakaan kokonaan. Hän tunsi jonkun kädet pitelevän kiinni hänen kainaloiden alta. Nora katsoi taakseen ja huomasi liiankin tutut virnuilevat ja imartelevat kasvot.

"Se oli täpärällä." Caen hymyili muka ystävällisesti.

Noraa alkoi ahdistaa tilanne ja tönäisi itsensä pystyyn Caenista. Hän kuuli aavikkoketun naureskelevan hiljaa, mutta ei katsonut taakseen. Nora kuitenkin huomasi Shirain pyöräyttävän silmiään ja tuhahtavan.

Kohta porukka oli saanut tarpeekseen palloilusta ja oli siirtynyt hiekkaraidalle tekemään kukin mitäkin. Rika oli päässyt kitaran taakse rämpyttelemään ja muut kuuntelivat sitä mielellään. R.D oli Neronin kanssa grillaamassa kevyitä vartaita, Rio seuraillen vieressä ja vältellen Rhean katseeseen joutumista. Onneksi punapää oli juttelemassa Emman, Yunon ja Caenin kanssa. Taisi Caen välillä flirttailla tytöille ja pelleilikin välillä nauratakseen naisseuraa. Emma vaan ei aina ymmärtänyt aavikkoketun vitsejä.

Entä sitten kolme viimeistä läsnä olijaa? Porukan rauhallisimmat olijat. Arzhel, Nora ja Shirai olivat lämmittelemässä auringossa pyyhkeidensä päällä oleillen lähellä laituria. Pojat nautiskelivat jääteetä ja Nora makasi mahallaan, pää lepäillen käsivarsien päällä. Hänen vaatteensa toimi vielä tyynynä käsien alla. Siinä he olivat hiljaa ja pitivät nestetasapainoaan yllä. Aurinko jaksoi porottaa ja häikäistä kolmikkoa.

"Ehkä kannattaisi hakea päivänvarjo autolta ennen kuin auringonpistos iskee." Shirai totesi samalla kun katsoi taivaalle.

Vain muutama pilven hattara näkyi ja hyvin heikko tuulen vire kävi. Arzhel tuumasi samaa ja nousi paikaltaan hakeakseen yhden varjoista ja samalla pari pulloa lisää juotavaa. Shirai katseli järven horisonttiin. Vasta rannan puiden latvat näkyivät juuri ja juuri. Lintujakin lensi järven yllä ja pari sorsaa ja suden korentoa näkyi laiturin läheisessä kaislikossa.

Shirai katsoi sitten Noran suuntaan jutellakseen hieman. Shirai tuhahti näkemäänsä hiljaa. Napakettutyttö oli sulkenut silmänsä ja makasi hiljaa. Shirai katsoi tarkkailevasti tyttöä. Hän ei ollut nähnyt ennen Noraa noin vähissä vaatteissa. Tajuttuaan katselevan Noran asustusta, hän alkoi ravistella päätään. Punaa näytti nousevan poskille. Siilipoika yritti olla katsomasta Noran suuntaan, mutta väkisin välillä vilkaisi tytön levollisia kasvoja.

Tumma siilipoika kuitenkin yrityksistä huolimatta koski sitten hieman Noran etuhiuksiin, siirtääkseen niitä pois tytön silmiltä. Shirai säikähti tekoaan. Mitä siitä seuraisi?

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:10 am

7. Luku

Shirai istui hiljaa hermostuneena, kun Arzhel tuli takaisin varjon ja limupullojen kanssa. Shirai ei edes huomannut nokkasiilen tuloa, kun vasta kun Arzhel tömäytti päivänvarjon "jalkaa" hiekkaan. Tumma nuorukainen säpsähti ääneen ja asetteli aurinkolasejaan. Norakin liikahti ja avasi silmänsä. Hän nousi käsien varaan ja ihmetteli, kun vierustoveri oli jännittyneen jäykkä kuin mikä. Nokkasiilimmekin katsoi samaa.

"Kaikki hyvin, Shirai?" Nora kysyi ihmetellen.

Shirai mutisi, ja Nora ja Arzhel katsoivat toisiaan kysyvästi. Lopulta he kohauttivat hartioitaan ja Arzhel pystytti varjon suojaksi auringonpistoilta. Napakettu vaihtoi asentoaan ja avasi limupullon ja ojensi sen tummalle ystävälleen.

Rhea oli onnistunut saamaan Emman hänen kanssaan kahden kesken. Punapää halusi udella uudestaan, mitä oli tapahtunut asuntovaunussa Emman ja R.D:n välillä.

"Kerro jo. Miksi olit niin punainen vaunusta noustessasi?" Rhea kyseli uteliaana ja virnuili hiljaa.

Emma ei suostunut vastaamaan. Joka kerta, kun hän pudisteli päätään, ettei kertoisi, hän muuttui punaisemmaksi ja oli lähempänä murtumista. Rhea ei aikonut luovuttaa, mutta yllättyi tytön sitkeydestä. Pian tyttö kuitenkin alkaisi laulaa.

Rika oli lopettanut soittamisen hetkeksi ja Caen oli siirtynyt hyeenatytön luokse juttelemaan. Yuno taas oli käväissyt grillillä hakemassa vartaita ja oli hakeutunut erään kolmikon luo. Rio nautiskeli omaansa grillin lähettyvillä R.D:n seurassa, joka ahmaisi omansa hetkessä ja nuoli vielä hieman varrastikku, jossa oli vielä herkullista lihalientä. Neron naureskeli oranssin siilipojun pohjattomalle vatsalle ja loputtomalle ruokahalulle.

"Hyvä on, hyvä on. Minä kerron." Emma huusi luovuttaneena melkein tippa linssissä.

Rhea hymyili itsekseen tyytyväisenä ja kuunteli tarkkaan Emman kertomuksen. Sen loputtua Rhea alkoi nauraa ja söpöttelemään tapahtumaa. Siitäkö sitten Emma todella punastui. Tyttö olisi halunnut pitää tiedon omanaan, mutta nyt hän saa luottaa siihen, ettei Rhea mene lörpöttelee jollekin siitä. Häneltä pääsi syvä huokaus. Hän ajatteli kaiken järjestyvän.

Yuno oli päässyt vauhtiin kertoessaan kolmikolle lapsuuden muistoja, joissa Shiraikin oli mukana. Violetti siilipoju yritti välillä hillitä siilikettu ystävänsä puheintoa, mutta sai vastaukseksi leikillistä vähättelyä ja tukkapehkon pörrötystä. Nora ja Arzhel katsoivat kaksikkoa hieman huvittuneena, ja nolostuneenakin. Shirai ei ollut huvittunut. Häntä nolostutti varmaan eniten. Hän nousi paikaltaan.
"Haen lisää juotavaa", tumma nuorukainen sanoi lähdön syyksi.

Muut katsoivat perään. Oli hetken hiljaista. Sitten Yuno alkoi kysellä mitäkin napaketulta ja nokkasiileltä. Kaksikko katsoivat toisiaan. Nyt alkoi Yunon kyselytunti.

Shirai joi uutta limuaan grillin luona. Vaihteeksi hän oli juuttunut sinne vahtimaan makkaroita. R.D ja Neron olivat karanneet jonnekin ja tumma siilipoju joutui "kokiksi". Minne pojat olivat karanneet? Pian alkoi kuulla älä mölyä laiturin suunnalta. Pian rantailijoiden katseet kääntyivät laituriin päin. R.D:n ja Caenin välillä oli syntynyt erimielisyyksiä ja väittely uhkaa kehittyvän kahakaksi. Rio ja Neron katsoivat vierestä ja eivät näytä aikovan tehdä mitään riitapukareille.

Caen oli tyyni kuin hieman lainehtiva järven pinta, kun taas R.D oli taas melkein raivoissaan kuin pauhaava koski. Ja Caenin piruilusta päätellen, kohta ollaan kiinni toisissaan. Muut tulivat lähemmäs uteliaisuudestaan katsomaan kaksikon sanasotaa. Shiraikin jätti makkarat syrjemmälle ja käveli laiturin luo, missä oli muutkin. "Yleisö" voivotteli näkemää, mutta osa oli myös huvittunut.

"No no, poju. Sinun pitää vaan hyväksyä asia." Caen virnuili ja R.D:llä paloi käämi.

"Älä pojuttele minua!" hän huusi ja alkoi huitoa käsillään Caenia kohti.

Caen väisteli iskuja nauraen hiljaa ja virnuilen. R.D kiehui raivosta ja eikä huomannut lähestyvänsä laiturin päätyä. Caenkaan ei näyttänyt huomaavan sitä. Pian Caen astuikin huomaamattaan laiturin reunalle ja alkoi kaatua taaksepäin. Vaistomaisesti aavikkokettu tarrasi lähimpään tukeen, joka sattuikin olemaan R.D.

"Älä ihmeessä!" R.D kerkesi huutaa, kun hänkin alkoi kaartua kohti lainehtivaa veden pintaa.

Eikä aikaakaan kulunut, kun he kummatkin molskahtivat veteen "omaperäisellä" tyylillään. Tuli hiljaista. Laiturilla seisovat katsoivat veteen odottaen kaksikon pintaan nousemista. Kuplia alkoi tulla pinnalle ja pian sen jälkeen kaksi nolostunutta riitapukaria. Porukkaa alkoi naurattaa kovasti, kun he näkivät poikien ilmeet ja "asustuksen". R.D oli saanut sukelluksen aikana leväisät ruskehtavan vihreät viikset ja Caen lumpeenlehti hatun, jossa oli kukka nupullaan.

"Viehättävä pariskunta." Neron naureskeli vatsaa pidellen ja ottaen tukea vieressä seisovasta Shiraista, joka hieman hiljaa hymähti huvittuneena.

Kaksikkoa ei huvittanut yhtään tai ei ainakaan näyttänyt siltä. R.D tuhahti ja lähti uimaan rantaa päin tiputtaen "viikset" matkalla. Caen jäi vielä hetkeksi lillumaan ja porukka laiturilla alkoi poistua paikalta. Caen huikkasi jollekin avun pyyntöä ja se, joka se oli, pysähtyi ja kääntyi hitaasti Caenin suuntaan.

"Mitä? Etkö osaa iso mies päästä ylös?" Nora kysyi närkästyneenä.

"Pieni apu olisi vain tarpeen." Caen vastasi ja hymyili ystävällistä hymyään.

Nora epäröi avun antoa. Hän tiesi Caenin motiivit avunpyyntöön tai vastaaviin. Hän tunsi kämpiksensä metkut. Kuitenkin hän lähti kävelemään ärähtäen laiturin päähän ja kyykistyi ojentaen kätensä.

"Ei sitten mitään temppuja." Nora tiuskaisi hiljaa varoittavalla katseella.

Caen vain naureskeli vastaukselle ja otti napakettu tytön kädestä kiinni ja nousi laiturille istumaan Noran viereen, joka istui hiljaa jalkojensa päällä. Nora katsoi suoraan eteenpäin jäykkänä. Vaikka hän ei nähnyt sitä, hän tunsi kun Caen katseli häntä tarkkailevasti. Tyttöä alkoi ärsyttää.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:13 am

8. Luku

"Etkö voisi lopettaa?" Nora kysyi ärsyyntyneenä katsoen tiukasti eteenpäin.

"Minkä?" Caen kiusoitteli.

"No sen tuijottamisen tietysti!" Nora ärähti ja katsahti aavikkokettuun, joka vain vastasi virnuillen.

"Minkä minä sille mahdan, kun kohteena on viehättävä neito." Caen vastasi.

Napakettu tuskaantui. Tämä oli sitä taktikointia saada hänet sekaisin. Tyttö ravisteli päätään ja nousi nopeasti pystyyn ja aikoi poistua laiturilta. Caen oli kuitenkin nopeampi ja pysäytti Noran ottamalla kevyesti olkapäästä. Nora pysähtyi ja tunsi sitten hengityksen niskassaan. Pian hänelle kuiskattiin ja siitäkö hän suuttui.

"Vai haluat tapella? Saamasi pitää!" Nora huusi suutuksissaan ja hyökkäsi Caenin kimppuun.

Rhea kuuli Noran huudon sorsien syöttämisen lomassa. Hän katsoi ihmeissään kaksikkoa, kun ei ollut oikein perillä asiasta. Hän kuitenkin näki kuinka napakettu neito sai kampattua aavikkoketun takaisin veteen kalojen seuraksi. Vaalea kettutyttö harppoi pois laiturilta katsoen maahan. Hän meni melkein geparditytön vierestä ja säikytti hieman sorsia. Rhea katsoi kummastellen Noran perään ja Emma tuli sitten takaisin leivän haku matkalta. Siilityttö näki Rhean kummastuneen ilmeen.

"Onko kaikki hyvin?" Emma kysyi.

Rhea käänsi katseensa laituriin päin ja näki Caenin kahlaavan rantaan mumisten jotain. Rhea päästi hymyn suulleen.

"Ei hätiä mitiä." Rhea naurahti ja keskittyi taas sorsien syöttämiseen.

Emma katsahti myös aavikkokettuun, mutta päätti asian olla. Caen oli päässyt lavan luo, josta hän löysi pyyhkeensä. Hän kuivatteli vain korviaan ja nakkasi pyyhkeen takaisin sinne, mistä oli ottanut.

"Nytkö vasta pääsit vedestä?" Rika hihitteli istuen lavan reunalla.

"Kunhan jäin hieman pitemmäksi aikaa." Caen naurahti.

R.D oli murjottamassa hieman sivummalla ja Rio yritti parhaansa mukaan rauhoitella oranssia kaveriaan.

"R.D, ei kannata enää mököttää." Rio yritti puhua järkeä.
"Mutta sinähän näit, kuinka se isokorvainen ääliö ilkkuili minulle." R.D jankutti.

"Näin minä, mutta eikö annettaisi asian olla ja nauttia päivästä, jookos?" Rio vastasi hieman hikoillen.

Eikä ihme, kun hän yrittää vältellä erästä tulista punapäätä, mikä oli onnistunut tähän asti aika hyvin. R.D aprikoi hetken ja nyökkäsi sitten.

"Nyt kyllä maistuisi jäde." R.D möläytti.

Rio naurahti. Hänen ystävänsä ruokahalu on loputon. Toisaalla oli joku pieni peli käynnissä. Yuno oli saanut Arzhelin ja Shirain mukaan pelaamaan korttia hänen ja Neronin kanssa. Nora taas istui kivellä heidän yläpuolella täysissä pukeissaan. Napakettu oli vetänyt jalkansa itseensä kiinni ja kädet ja pää lepäsivät polvien päällä. Hän oli siinä ihan hiljaa ja katsoi muiden peliä, mutta oli jotenkin alakuloisen näköinen.

Caenin kuiskaamat sanat jäivät vaivaamaan häntä. Hän oli kuullut niitä ennenkin ja jättänyt huomioitta. Mutta miksi nyt ei onnistunut? Nora mietti syytä. Ei kai hän ole pehmentymässä vai johtuiko se ympäristöstä ja tilanteesta? Nora ravisteli päätään vimmatusti. Hän halusi saada ne ajatukset pois päästään. Shirai näki sivusilmällä Noran touhut ja ihmetteli.

"Haloo, Shirai. Sinun vuoro." Neron hoputteli.

"Joo joo", tumma siili jupisi ja keskittyi taas peliin.

Aurinko alkoi siirtyä iltapäivästä iltaan ja taivaan väri muuttui sen mukana. Myös järvi sai uuden tummemman sävyn. Linnut kävivät levolle, mutta viimeiset tiirat vielä lensivät ja kuu alkoi nousta. Porukka oli rauhoittumassa hetken ennen kuin jatkaisivat hauskuuden pitoa.

"Eikö Vaeltajan pitäisi kohta tulla?" Emma kysäisi Rhealta.

"Varmaankin." Rhea vastasi venytellen käsiään.

Neron ja Caen sytyttelivät valolyhtyjä ja valitsivat musiikkia mukana tuodun laatikon valikoimasta. Surviaiset alkoivat tanssia viimeisten auringon säteiden tahdissa. Metsä puolestaan oli melkein mustan pimeä. Käki kukkui ja sirinää kuului, mutta muuten siellä ei nähnyt eloa.

Rio ja R.D alkoivat juosta laituria pitkin ja hyppäsivät sen päädystä veteen. Komeita molskahduksia olivat. Rannalla kaikui nauru ja musiikki. Jopa metsään asti. Jokin hahmo liikkui siellä miltei äänettömästi. Sen nopeus ja liikkeet vaikuttivat pahaenteisiltä ja se suuntasi rantaa kohti ja juuri metsän rajalla katosi.

Neron tarkisti vielä pylväiden päihin kiinnitettyjen narujen pysymistä. Lyhdyt narulla painoivat sen verran. Hän kuuli jotain kahinaa edestäpäin. Hänen huomio kiinnittyi pimeään metsään, mutta ei nähnyt mitään. Pesukarhu naurahti. Eihän siellä mitään ollut.

Muu porukka oli onnellisen tietämättömiä asiasta. Miettivät vain, mitä seuraavaksi tehtäisi. Rauhallinen ilmanpiiri kuitenkin rikkoutui. Kaamea huuto kuului metsän suunnalta.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:14 am

9.Luku

Tuli hiljaista. Porukka oli jähmettynyt paikoilleen. Hetken päästä he kuulivat naurua.

"Minä se vain olin", tutun näköinen hahmo vastasi nauraen huvittuneena Neronille.

Pesukarhu oli kaatunut maahan, kun oli säikähtänyt nähdessään punaisena hehkuvat silmät ja valkoiset kiiltävät hampaat pimeässä. Nyt hän katsoi silmät pyöreinä hänen yläpuolella ylösalaisin tolpassa roikkuvaa hahmoa. Neron huokaisi helpotuksesta ja alkoi myös nauraa. Muutkin olivat päässeet paikalle ja heilläkin oli hauskaa nähdessään huudon syyn.

"Vaeltaja! Tulit vihdoin." Rhea huudahti iloisesti.

"Tietenkin", Vaeltaja naurahti virnuillen ja tiputtautui jaloilleen.

Vaeltaja pyyhkäisi havun neulasi yltään, jotka olivat tarttuneet metsässä liikkuessa. Hänen yllään oli havunvihreä yksinkertainen aavistuksen valoa heijastava toppi ja mustat polviin yltävät housut. Jalkineina toimi ihan tyyliin sopivat tennarit.

Tunnelma alkoi taas rentoutua ja vielä vajanainen kuu oli päässyt korkeammalle. Rhea ja Emma olivat tekemässä hedelmistä ja jäistä juomia. Yuno ja Rika olivat tanssittamassa Shiraita ja Arzhelia. Tytöillä oli hauskaa, mutta pojilla oli vaan nolostuneet ilmeet kasvoillaan. Tytöt nauroivat poikien ilmeille. Nora, Caen, Neron ja Vaeltaja katsoivat nelikon "tanssia" huvittuneena. Rio ja R.D taasen miettivät seuraavia kappaleita.

Rhea tulee parin juoman kanssa katselijoiden luokse. Hän näkee Shirain lavalla Yunon kanssa ja näkee sitten Noran vain istumassa isolla kivellä. Tytöltä pääsee virnistys.

"No mutta Nora." Rhea hihkaisi. "Miksi et ole tanssimassa Shirkun kanssa?" gepardityttö jatkoi kiusoittelevalla äänensävyllä ja antoi toisen juomista Vaeltajalle.

Noralla pääsi pienoinen mulkaisu Rheaan ja sitten hän kuuli pientä naurua ympäriltään. Nora veti henkeä pysyäkseen rauhallisena.

"Mitä se sinua liikuttaa?" Nora vastasi lopulta tyynesti.

Rhea naureskeli ja otti siemauksen.

"Eikö teillä ole jotain välillänne?" punapäinen tyttö virnuili vihjailevasti.

Nora tunsi sykäyksen sisällään Rhean sanoista. Punaakin nousi napaketun kasvoille. Nora katsoi tuimasti Rheaan kiveltä.

"Ei, ja mitä sinulle kuuluisi?" napakettu tuhahti.

"Miksi et ole edes tanssimassa?" Rhea jatkoi kyselemistä.

"Ei huvita." Nora vastasi nopeasti.

"Et taida osata~" Rhea virnisti ilkeästi.

"Osaanpas." tiuskaisi Nora punaisena.

"Todista se." Rhea naurahti ja heilautti hiuksiaan kädellä.

"Etkö usko sanaani!" Nora kiukustui ja katsoi vakavana.

Lavalla tanssi keskeytyi ja tanssijat ja muut kääntyivät katsomaan kaksikkoa kummissaan. Caen taputti käsiään saadakseen huomion ja musiikki hiljeni.

"No niin neidit. Otetaan ihan iisisti nyt." Caen rauhoitteli hymyillen ja laski kätensä kummankin tytön olkapäälle. "Selvitetään tämä rauhanomaisesti."

Tytöt katsoivat hetken hiljaa aavikkokettuun. Muutkin ihmettelivät, mitä Caenin mielessä liikkui. Tuli hiljaista. Nora huokaisi ja laskeutui kiveltä.

"Mitä sinulla on mielessä?" napakettu kysyi rauhallisesti kädet puuskassa. Caen virnisti.

"Miten olisi pieni kisa?"

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:15 am

10. Luku

"Vai että kisa?" Rhea kysyi utelias virne kasvoillaan.

"Sellainen pienimuotoinen vapaatyylinen ja leikkimielinen ottelu." Caen vastasi hieman naurahtaen.

Nora katsoi Caenia pitkään tuimana, mutta rauhallisena. Hän yritti miettiä oliko taas jätkällä taka-ajatuksia tässä. Lopulta hän ei keksinyt mitään ja nyökkäsi suostuen.

"Kuka toimisi tuomarina? Sinäkö?" Nora vilkaisi Caeniin venytellessä käsiään.

"Enhän minä voi ottaa niin tärkeää ja vaikeaa tehtävää vastaan" Caen nauroi vastaten. "Saattaisin olla liian puolueellinen" Caen jatkoi virnuillen.

"Just." Nora pyöräytti silmiään.

"Kuka sitten toimii tuomarina, jos et sinä?" Rhea katsoi viekkaasti aavikkokettuun.

"Heh, jos vaikka me muut läsnäolijat" Neron naurahti muiden joukosta.

"Kannatetaan!" osa huudahti.

"Se on sitten sovittu" Caen virnisti. "Kilpailijat saavat hetken aikaa valmistautua ja valita musiikkinsa."

Nora ja Rhea kävivät kummatkin erikseen ilmoittamassa tanssi musiikkinsa ja sitten arvottiin, kuka aloittaisi. Shirai ja Arzhel olivat kummissaan, kun Nora oli suostunut moiseen. Yleensä hän pitää matalaa profiilia. Eikä heidän tietojen mukaan Nora osaisi edes tanssia.

Rhea voitti aloituksen ja venytteli kroppaansa tanssi kuntoon varmana tulevasta voitosta. Nora jäi sivummalle ja naksutteli sormiaan ja teki pari pientä voimistelu liikettä käsillään lämmetäkseen, kunnes olisi hänen vuoronsa. Rhea pyysi laittamaan musiikin soimaan ja otti tyylikkään aloitusasennon.

Musiikki alkoi soida. Rytmitkäästi ja tulisesti. Punapäinen kaunotar alkoi tanssia kuin espanjalainen katutanssia flamengon ja itämaisen tanssin tyyliin. Lanteet heiluivat ja tyttö taipui joka suuntaan tyyllikkäästi ja sulavasti. Yleisö katsoi innossaan esitystä, paria tyyppiä lukuun ottamatta, ja pian Rhean hurmaava esitys päättyi ja komeat aplodit kuuluivat. Rhea kiitteli ja kumartui syvään ja laskeutui lopulta lavalta kävellen Noran luo, joka oli laittamassa hanskoja käteen.

"Sinun vuorosi, Nora. Toivottavasti olet valmis." Rhea kiusoitteli hieman hihittäen.

"Hmh, tietenkin olen." Nora vastasi rauhallisesti katsomatta Rheaan.

Nora nousi lavalle ja käveli stereoita kohti jokin soitin kädessään. Sitten hän yhtäkkiä alkoi miettiä, mitä ihmettä hän oikein on tekemässä. Se ei ole hänen tapaista olla huomion keskipisteenä. Hän edes erityisemmin pidä sellaisista tilanteista ja välttelee niitä kaiken keinoin, jos mahdollista. Lopulta vaalea tyttö ärähti mielessään ja totesi, mikä ei tapa vahvistaa. Ja taisi hän myös ajatella, ettei aio antaa luovutusvoittoa tanssitaidoistaan hehkuttavalle Rhealle. Hän laittoi soittimensa kiinni stereoihin, valitsi kappaleensa ja pysähtyi paikalleen, sulkien silmänsä.

Porukka katseli Noraa osittain jännittyneenä ja odottivat tanssin alkua. Nora teki pienen eleen Emmalle merkiksi, joka laittoi sitten kappaleen pyörimään.

Kaiuttimista kuului ensin lyhyt matala ääninen basson soolo. Sitten kappale melkein räjähti soimaan, saaden valkoisen tytön liikkeelle. Hip hop-poppimainen musiikki liikutti tyttöä tahdissaan kuin kappaleen räppääjän käskyttämänä.

Hänen tanssinsa kuitenkin erosi monella tavalla Rhean tanssista. Se oli "karkeampaa" ja räjähtävämpää kuin Rhean tanssi, mutta silti jotenkin yhteneväistä. Siinä sekoittui street dance ja jotain taistelulajien liikkeitä. Välillä hän oli yhden käden varassakin.

Muut katsoivat yllättyneenä Noran tanssia, mutta eniten yllättyneitä taisivat kuitenkin olla Shirai ja Arzhel. Caen taasen vaan nauroi itsekseen ja nautti limustaan. Shirai huomasi tämän.

"Okei. Nyt kyllä kerrot, miten NORA on oppinut tuollaista." Siili poika kysyi hieman äreänä ja hänen oli melkein vaikeaa kysyä kysymyksensä, kun oli niin ymmällään näkemästään. Caen nauroi tyytyväisesti.

"Kämppiksenä minun oli helppo ilmoittaa hänet yhelle tanssikurssille. Tyttö raukka kävi vain kunto- ja vapaanyrkkeilysalilla, joten ajattelin, että hän voisi hyödyntää jo valmiita taitojaan siellä." Caen vastasi virnuillen ja katsoi, kun Nora lopetti tanssinsa.

Nora seisoi lavalla hengästyneenä ja nolostuneena taputuksista ja poistui nopeasti lavan päältä Arzhelin ja Shirain seuraan pysyen vaan hiljaa. Caen nousi vuorostaan lavalle ja pyysi huomiota.

"No niin. Se on sitten valinnan aika. Kumpi hurmaavista neidosta voittaa tämän pikku kisamme? Aina yhtä hehkeä Rhea VAI räväkkä Nora?" Caen selosti, kuin joku juontaja.

Nora kiusaantui Caenin puheista, mutta yritti pysyä rauhallisena. Rhea taas hihitti tyytyväisenä, mutta oli hänkin yllättynyt Noran esityksestä. Rika toi Caenille pienen kulhon, jossa oli paperilappusia ja kävi ne hyeenan kanssa läpi.

"Oliko pakko tästä tehdä niin totinen?" Nora mutisi hiljaa tummalle siiliystävälleen edelleen nolostuneena.

Shirai vilkaisi valkoista kettua ja kohautti olkiaan. Arzhel joi mehua päivänvarjolla varustetulla pillillä vieressä välinpitämättömän näköisenä. Caen ja Rika oli käyneet ja laput läpi ja Caen oli valmis "julistamaan" tuloksen.

"Öhöm, minulla on kunnia ja ilo ilmoittaa ja blaa blaa." Caen pelleili puheellaan ja yleisö vaati jo tulosta. Caen virnuili itsekseen ja piti muut jännityksessä. Nora aikoi jo peittää korvansa, ettei kuulisi pelkäämäänsä tulosta, mutta yllättyi sitten, kun Caen aukaisi suunsa.

"Tasapeli." Caen huudahti.

Nora katsoi tympääntyneenä Caenia ja ajatteli mielessään, että kumminkin oli jo päättänyt etukäteen. Hän päätti kuitenkin unohtaa koko hömpötyksen ja ehdotti pojille syömisen hakemista. Rhea hieman harmitteli tilannetta, mutta oli kuitenkin positiivisella mielellä.

Pian taas nauru kaikui normaaliin tapaan ja porukka olivat taas uppoutuneet illan nauttimiseen omilla tavoillaan. Tähdetkin alkoivat syttyä tummenneelle taivaalle hennon kuunsirpin seuraksi, jota pilvet hieman verhosivat hetken ajan.

Shirai oli syrjemmällä katselemassa taivasta ja järven ulappaa. Eikä huomannut mietteissään häntä kohti kävelevää tulijaa.

--Jatkuu--
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Bluffy lähetetty Ke Marras 13, 2013 4:16 am

11.Luku

Tulija pysähtyi hiekkarannalla istuskelevan Shirain taakse ja oli siinä hetken hiljaa ennen kuin kysyi tätä nimellä. Tumma siili käänsi päätään taakse nähdäkseen tulijan.

”Mitä sinä täällä möllötät?” Arzhel kysyi katsoen tätä kummastellen kysyvästi.

”Kunhan vaan istun.” Shirai vastasi nopeasti ja käänsi katseensa takaisin horisonttiin.

Asettaen rantapyyhkeensä alleen, Arzhel istahti Shirain läheisyyteen ja katsoi myös järvelle. Ulappa näytti niin hiljaiselta ja avaralta rannalta katsoen. Toisin kuin väki kaksikon takana. Melua riitti eikä väsymyksen merkkejä näkynyt. Ainakaan vielä. Shirai ja Arzhel olivat jo itse sitä mieltä, että heiltä alkoi jo hieman virta loppumaan. Ehkä he kohta ehdottaisivat levolle panoa.
Vaeltaja ja Rhea olivat tekemänsä nuotion äärellä katsellen sen leimuja ja lämmitellen vaahtokarkkeja tikussa. Samalla he vahtivat, ettei tuli pääsisi sammumaan yhtäkkiä. Rhealla silmäluomet välillä tahtoivat sulkeutua, mutta gepardityttö yritti pitää itsensä hereillä. Vaeltajaa huvitti, kun punapää ravisteli hieman päätään ja kevyesti läpsytteli poskiaan.

”Alkaako jo tylleröä unettaa?” Vaeltaja kiusoitteli

Rhea ei halunnut myöntää. Hän ravisteli päätään uudestaan pysyäkseen hereillä ja katsahti sitten muihin rannalla olijoihin. Ehkä sitä kohta voisi laittaa makuupussit esille, mutta ei ihan vielä. Eihän kello ollut kuin vasta....Kaksi? Rhea vilkaisi kännykkäänsä hieman yllättyneenä. Hän luuli sen olevan vähemmän. Aika olikin vierähtänyt aika hyvin, liiankin hyvin. Ehkä se olisikin aika painua pehkuihin, että jaksaisivat aamulla herätäkin siivoamaan jälkensä. Rhea otti oman tikkunsa nuotion yltä ja nautiskeli hieman savunmakuisista vaahtokarkeista. Ei grillissä olisi saanut samaa makua. Hän vielä tippasi yhden karkin kokeeksi tyttöjen tekemään grillikastikkeeseen. Se oli melkein kielletyn hyvää.

Lavan luona oli keskustelua käynnissä vielä ja viimeisten grilliherkkujen syömistä. Emma istuskeli lavan reunalla R.Dn vieressä. Hän tunsi itsensä hyvin väsyneeksi ja keinuikin hieman sen takia paikallaan. R.D ei huomannut sitä nauttiessaan viimeistä lihavarrastaan. Pian hän tunsi pientä painetta olkapäällään ja vilkaisi siihen suuntaan. Emma nojasi pojan olkavartta vasten, nukahtaneena täysin. Ensin R.D oli ihmeissään, mutta päästi sitten pienen hymyn kuin olisi huvittunut pikkutytön nukahtamisesta.

”Ehkä meidän olisi aika laittautua nukkumaan.” Yuno hihitti hiljaa hieman huomatessaan myös Emman.

Muutkin alkoivat olla samaa mieltä. Shirai ja Arzhelkin kävelivät paikalle ja totesivat samaa. Rika korotti hieman ääntään Rhean ja Vaeltajan huomion saamiseksi, että nämäkin olisivat tietoisia muiden aikeista. R.D töni kevyesti nukahtanutta Emmaa ja tämä heräsi hieman, mutta oli tokkurainen kuin mikä. R.D ehdotti nukkumaan menoa ja Emma nyökkäsi vaisusti. Hän oli niin väsynyt, että ei tajunnut R.Dn läheisyyttä, vaikka hän oli ihan vieressä.

Rhea haki Neronin kanssa muutaman makuupussin vaunusta ja muutkin etsivät omansa esille. Tytöt asettivat omat makuupussinsa lavalle ja pojat sijoittuivat hieman kauemmas lavasta. Emma nukahti nopeasti uudestaan päästyään maaten. Se nauratti hieman joitakin. Vaeltaja oli edelleen nuotion luona hieman syrjemmällä. Nora tuli vielä hetkeksi nuotion ääreen ja katsahti horisonttiin. Aurinko teki jo pientä nousuaan. Eihän se ole kesäisin kauaa alhaalla.

”Varmaan sinun pitää pian lähteä, jos haluat välttää ensimmäisiä säteitä.” Nora totesi Vaeltajalle. Tämä katsoi myös järvelle ja naurahti.

”Ehkä niin.” Vaeltaja vastasi ja nousi pystyyn venytellen. ”Kiitä Rheaa ja muita puolestani hyvästä illasta”

Nora vastasi myönteisesti ja katsoi sitten vampyyrin katoavan metsän pimeyteen ääneti. Vaalea kettutyttö katsoi vielä punaisena hehkuvaa hiillosta ennen kuin kaatoi sangollisen vettä siihen ja peitti sen hiekalla ja painui itsekin yöpuvulle yöllisten äänten saattelemana.

Aamu koitti ja porukka purkivat ja siivosivat tavaroitaan rannalta. Ranta piti saada siistiksi ennen puolta päivää, mutta siivottavaa ei ollut onneksi paljon. Eniten grilli ja stereosoitin tuottivat työtä. Ne piti saada takaisin osiin, että ne mahduttaisiin kuljettaa takaisin kotia. Emma oli pakkaamassa tyhjentyneitä kylmäkasseja vaunuun Yunon kanssa. Emmalle tuli äkkiä mieleen, millä Yuno ja Rika pääsevät pois täältä. Yuno naurahti ja vastasi jutelleen siitä Rhean kanssa jo eilen. Kaksikko tulevat samalla kyydillä heidän kanssa. Yuno kysyi sitten, muistaako Emma mitä tapahtui viime yönä? Emma oli hetken hiljaa ja pudisteli päätään tietämättömänä. Mustahiuksinen neito kertoi ja söpötteli Emman ilmettä tapahtuneeseen. Emma oli taas niin punainen kuin paloauto. Emma kysyi sitten, että oliko R.D hermostunut tai jotain. Yuno naurahti jälleen ja kertoi että, R.D päästi jopa hymynpoikasen nähdessään Emman nukahtaneen vierelleen. Emma hiljeni entisestään ja muisti myös eilisen automatkan. Hänen oli saatava puhua R.D:lle. Kiittääkseen, että tämä on ollut niin kiltti. Rohkeus oli vain kerättävä.

Caen ja Neron nostivat grillin osia auton lavalle ja  Caen pysähtyi sitten katsoakseen ympärilleen. Neron kyseli, mikä oli. Caen totesi virnuilen, että armas vipeltäjä Rio oli jo karannut paikalta. Jätkiltä pääsi nauru ja jutun kuullessaan Rhea tympääntyi. Mokoma laiskuri, hän totesi.

Kaikki alkoivat olevan melkein valmista. Rhea tarkasteli ympäristöä. Ranta näytti olevan kunnossa. Punatukkainen neiti katsoi sitten taakseen aikoakseen sanoa jotain. Hänen huomionsa kuitenkin kiinnittyi kahteen henkilöön. Emma oli R.Dn kanssa kahden vaunun edessä. Näyttivät keskustelevan, hän ei tosin kuullut tai nähnyt niin kauas. Hän yllättyi nähdessään Emman antavan pienen halauksen pojalle. Näköjään tyttö sai rohkeutta kiittääkseen R.D:tä kasvotusten. Rhea nauroi hiljaa itsekseen, kuin hän olisi ollut sormensa tässä pelissä.
Shirai ja Arzhel ilmoittivat lähtövalmiina, että heidän piti lähteä jo. Oli bussi napattavana. Rhea sanoi ymmärtävänsä ja toivotti hyviä vointeja ja toivoi myös törmäilevän heihin kaupungilla joskus. Pojat murahtivat jotain vastaukseksi. Yuno vielä halasi poikia ennen kuin nämä pääsi lähtemään. Kaksikko kävelivät Noran, Caenin ja Neron ohi, jotka vielä kiinnittivät tavaroita hihnoilla ja hyvästelivät vaisusti nämäkin.

Shirai ja Azrhel olivat taas kävelemässä laukut olallaan metsäistä polkua pitkin takaisin pysäkille. Keli oli selkeä, mutta aurinko ei ollut vielä kerennyt lämmittää ilmaa niin paljon kuin eilen heidän saapuessa. Pienen tuulen vire kävi. Se oli lempeä. Jonkun matkaa käveltyään he kuulivat odottamatonta huutoa heidän takaa. Pojat kääntyivät hieman nähdäkseen taakseen ja heidän nollalukemailmeet muuttuivat ihmetteleviksi katseiksi, kun he näkivät Noran juoksevan sieltä heidän luokseen. Saatuaan pojat kiinni, kolmikko jatkoi sitten kävelemistä, Nora heidän välissä. Pojat hieman ihmettelivät Noran ilmestymistä heidän seuraan.

”Mitä sinä yhtäkkiä tänne juoksit?” Arzhel kysyi kummissaan.

”Minua ei houkuttanut mennä Caenin kyydillä uudestaan.” Nora vastasi hieman välipitämättömään sävyyn.

”...Ei kyllä minuakaan houkuttaisi.” Arzhel vastasi hetken mietittyään asiaa. Nora nauroi hieman nokkasiilen vastaukselle. Arzhel katsoi Noraan uudestaan Noraan ja huomasi jotain.

”Mistä sinä tuon repäisit?” Arzhel osoitti Noran päällä olevaa valkoista rentoa miesten kaulus T-paitaa, jossa pari ylintä nappia ”puuttui”. Nora katsoi hieman isoa paitaansa.

”Ai tämän? Ryöstin Caenilta ennen kun juoksin tänne.” Nora vastasi. Shirai hieman naurahti. Olipahan Nora nyt tutumman näköinen, vaikka hänellä oli vielä ne Olivien hankkimat tiukat, lyhyet farkkushortsit.

”Ihan oikein sille.” Arzhel totesi paidan pihistämiselle.

”Mitäs aiot tehdä tässä kesällä?” Shirai kysyi yllättäen perusilmeellään, aloittaen kai jonkin jutustelun.

”Noo, ainakin heitän ensiksi 'kämppikseni' pihalle. Hän teki viimeisen temppunsa täällä.” Nora vastasi hieman ilkikuriseen sävyyn. Pojat hieman hymähtivät pikkuisen huvittuneena. Noran ja Caenin ”sisarsuhde” on jokseenkin välillä huvittava.

Metsän reuna alkoi näkyä ja autojen ohi kiitävät äänet kuuluivat. Nora katseli ensin edessä olevaa metsän reunaa, sitten poikia. Hän päästi pienen virneen ja otti poikia olkapäistä kiinni.

”Viimeinen pysäkillä maksaa liput!” Nora huudahti ja lähti juoksuun napaten Shirain aurinkolasit samalla tämän silmiltä.

Pojat jäivät paikoilleen ihmeissään. Shirailla pääsi hymy ja lähti juoksemaan varaslähdön ottaneen Noran perään. Arzhelkin kokosi ajatuksensa viimein ja lähti myös juoksemaan huutaen edellä menijöille.

”Älkää luulko, että minä maksan!” hieman ärtynyt Arzhel huusi nauraville tovereilleen.

Näin saatiin päätökseen kaverusten rantabileet, mutta taisi tämän kolmikon makeimmat naurut tulla vasta nyt esille. Noran pikkuisen leikkisä luonne, mitä hän ei näyttäisi muille, sai pojat viimeinkin nauramaan ja se nauru kaikui iloisesti metsässä. Kesä oli parhaillaan.

Loppu
avatar
Bluffy

Viestien lukumäärä : 303
Join date : 02.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kesätunnelmaa

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa